Usher Fotoğrafları

Usher fotoları eşliğinde Usher’in hayatı hakkında bilgiler alabilirsiniz. Usher kimdir ve şarkıları, filmleri hakkında bilgiler. Usher’in en karizmatik resimleri.

Usher Kimdir?
Usher isimli sanatçının tam adı Usher Raymond. Usher 14 Ekim 1978 yılında Amerika’da doğdu.8 adet Grammy ödülü bulunmaktadır. sanatçı kariyerini şarkıcılık yaparak sürdürür. R&B türünde müzik yapmaktadır. En çok Grammy ödülünün sahibi olan siyahi şarkıcılardan birisidir. Dünya çapında 65 milyon adet albüm satışı yapmıştır. Billboard Hot 100’de en başarılı 16. sanatçıdır. 21. yüzyıldaki en başarılı 2. Sanatçı seçildi.

Usher Fotoğraf Albümü: Usher’in fotoğraflarını incelerken aynı zamanda yaptığı şarkılar ve albümler hakkında da bilgiler edinebilirsiniz. Usher’in hayat hikayesi, başarıları ve ödüllerini alt kısımdaki galeri resimlerine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Usher Biyografisi
Usher 1994 yılında ilk tanıtım albümünü yaptı ve müzik dünyası ile tanıştı. 1997 yılında liseden mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra ikinci albümünü yayınladı. Bu albümünün adı My Way. Albüm on milyondan fazla sattı ve çok büyük bir başarı yakaladı. Bundan sonra ise ünlü sanatçının başarısı artarak devam etti. Başarılı şarkıcının dünyanın her yerinden milyonlarca hayranı vardır. Aynı zamanda ünlü sanatçı genç ve yeni yeteneklerin keşfedilmesine de yardım etmektedir. Genç ve başarılı şarkıcı Justin Bieber de kısmen Usher tarafından keşfedilmiştir. Justin Bieber’ın ilk video klibinde ve şarkısında onunla yer almış ve düet yapmıştır. Bu düeti yaptıklarında Justin Bieber daha sadece 9 yaşındaydı. Burn, My Boo ve Yeah isimli şarkıları ile haftalarca müzik listelerinin 1 numarasında kaldı. Özellik ile de Yeah isimli şarkı günümüzde hala popülerliğini korumaya devam etmektedir. Bu şarkı dinleyen herkes tarafından çok beğenildi ve bütün eğlence yerlerinde uzun yıllar çalmaya devam etti. Günümüzde de hala bu şarkı eğlence yerlerinde çalmaya devam etmektedir.

Usher Diskografisi
Usher isimli albümü 1994 yılında yayınlandı
My Way isimli albümü 1997 yılında piyasaya sürüldü
8701 isimli albümü 2001 yılında piyasaya sürüldü
Confessions isimli albümü 2004 yılında piyasaya sürüldü
Here I Stand isimli albümü 2008 yılında piyasaya sürüldü
Raymond v. Raymond isimli albümü 2010 yılında piyasaya sürüldü
Versus isimli albümü 2010 yılında piyasaya sürüldü
Looking 4 Myself isimli albümü 2012 yılında piyasaya sürüldü
Hard II Love isimli albümü 2016 yılında piyasaya sürüldü

Usher Rol Aldığı Filmler
Moesha as Jeremy isimli film 1997– 1998 yılları arasında
The Bold And The Beautiful isimli yapımda Raymond rolünde rol aldı 1998 yılında
The Faculty isimli yapımda 1998 yılında
She’s All That isimli yapımda 1999 yılında
Light It Up isimli yapımda 1999 yılında
Geppetto isimli yapımda 2000 yılında
Texas Rangers isimli yapımda 2001 yılında
All That isimli yapımda 2002 yılında
In the Mix isimli yapımda 2005 yılında Darrell rolü ile yer aldı
Killers isimli yapımda 2010 yılında Kevin rolü ile yer aldı
Justin Bieber: Never Say Never isimli şarkıda 2011 yılında Usher rolü ile yer aldı
Hands of Stone isimli yapımda 2013 yılında
Justin Bieber’s Believe isimli yapımda 2013 yılında

Usher Kimdir

Usher Biyografi

Usher Albümleri

Usher Şarkıları

Usher Scream

Usher Yeah

Usher Caught Up

Usher Yeah Dinle

Usher Kucak Dansı

Usher More

Usher Fotoğrafları

Usher Boyu

Usher Saç Modeli

Usher Sakal Modeli

Usher Pozları

Usher Resmi

Usher Kasları

Usher Gözlük Modeli

Usher Foto

Usher Kıyafetleri

Usher Şapkaları

Usher Yeni Hali

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ