Sertap Erener Resimleri

Sertap Erener fotoğrafları eşliğinde ünlü şarkıcının hayatı hakkında bilgiler. En yeni ve hiç bir yerde olmayan Sertap Erener resimlerini incelerken aynı zamanda şarkıları, klipleri ve müzik hayatı hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Sertap Erener kaç yaşında? : 4 Aralık 1964 doğumludur. 2020 yılı itibariyle 56 yaşındadır.
Sertap Erener nereli? : İstanbul’da doğmuştur.

Sertap Erener fotoğrafları eşliğinde, hayatı hakkında bilgiler almak için alt kısımdaki resim galerisine tıklayabilirsiniz. İlk resme tıklayarak galeriyi gezebilir ve Sertap Erener hakkında bilinmeyenleri öğrenebilirsiniz.

Sertap Erener Kimdir?
Sertab Erener 4 Aralık 1964 yılında İstanbul’da doğdu. Kendisini bazen sadece Sertab olarak adlandırır. Şarkıcı, söz yazarı ve aynı zamanda da bestecidir. Koloratur soprano türünde bir sese sahiptir. Çok güçlü bir sesi vardı ve bu özelliği ile sezen aksu tarafından dikkatleri üzerine topladı. Bundan sonrasında sezen aksunun vokalistliğini yapmaya başladı ve yine Sezen Aksu desteği ile albüm çalışmalarına başladı.

Sertap Erener’in Müzik Hayatı
Çıkardığı ilk albüm aracılığı ile 90’lı yıllarda pek çok kitleye sesini duyurmayı başardı. Aynı zamanda klasik müzik eğitimi de alan şarkıcı pop müzik söylerken oldukça zorluk çekti. Asıl alanı klasik müzik olsa da hedefi daha geniş kitlelere ulaşmak olduğu için pop müzik yapmaya devam etti ve çalışmalarını bunun üzerinde yoğunlaştırdı. Sertab farklı bir tarza sahiptir. Şarkılarında batı teması ile doğu temasını kombinleyerek çok farklı bir türde müzik yarattı. Şarkılarında pek çok türden yararlanmaktadır.

Sertap Erener’in Eurovision Birinciliği
Şarkılarında etnik öğeler olduğu gibi operadan batı müziğinden ve hatta türk sanat müziğinden de eserler vardır. 2000’li yıllarda avrupaya açılarak burada da çeşitli çalışmalar yaptı. Eurovision isimli şarkı yarışmasında ülkemizi temsil eti ve birinciliğe layık oldu. Bu şarkı yarışmasında ülkemize birincilik kazandıran tek şarkıcıdır. 2003 yılında ülkemize kazandırdığı bu birincilikte seslendirdiği şarkı ise every way that i can isimli şarkıydı. Sertab erener türk müzik türü içerisinde en güçlü sese sahip ve en kaliteli en yetenekli şarkıcılardan biridir.

Şarkılarının her birinin sözleri ayrı ve güzel anlamlar taşır. Bu güzel sözleri güzel sesi ile birleştirdiği zaman da ortaya çok başarılı çalışmalar çıkıyor. Başarılı şarkıcı üç kere evlendi. İkinci eşi levent yüksel ve üçüncü eşi emre kula idi. Sertab erener yine kendisi gibi şarkıcı ve söz yazarı olan demir demirkan ie çok uzun bir birliktelik yaşadı ancak bu birliktelik Sertab erener’in aldatıldığı iddiaları üzerine uzun yıllardan sonra son buldu. Başarılı şarkıcı bu dönemde aldığı duygusal darbeleri şarkılarına da yansıttı. Bu dönemdeki şarkıları aşkı aldatılmayı ve aşk acısını ok güzel bir şekilde ifade ediyor. Ayrıca ünlü şarkıcının pek çok ödülü de bulunmakta.

Sertab Erener Diskografisi
Sakin Ol! İsimli albümü 1992 yılında piyasaya sürüldü
Lâ’l isimi albümü 1994 yılında piyasaya sürüldü
Sertab Gibi isimli albümü 1997 yılında piyasaya sürüldü
Sertab Erener isimli albümü 1999 yılında piyasaya sürüldü
Turuncu isimli albümü 2001 yılında piyasaya sürüldü
No Boundaries isimli albümü 2004 yılında piyasaya sürüldü
Aşk Ölmez isimli albümü 2005 yılında piyasaya sürüldü
Painted On Water isimli albümü (Demir Demirkan ile birlikte) 2009 yılında piyasaya sürüldü
Rengârenk isimli albümü 2010 yılında piyasaya sürüldü
Ey Şûh-i Sertab isimli albümü 2012 yılında piyasaya sürüldü
Sade isimli albümü 2013 yılında piyasaya sürüldü
Kırık Kalpler Albümü isimli albümü 2016 yılında piyasaya sürüldü.

Sertap Erener vikipedi

Sertap Erener göz rengi

Sertap Erener albümleri

Sertap Erener yanarım

Sertap Erener youtube

Sertap Erener açık adres

Sertap Erener dönmüyorsun

Sertap Erener iyileşiyorum

Sertap Erener aşk

Sertap Erener sakin ol

Sertap Erener eski hali

Sertap Erener yeni hali

Sertap Erener eurovision

Sertap Erener biyografi

Sertap Erener yeni albüm

Sertap Erener konser

Sertap Erener kıyafetleri

Sertap Erener saç şekli

Sertap Erener şarkı

Sertap Erener

Sertap Erener mp3

Sertap Erener

Sertap Erener canlı

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. betül dedi ki:

    çok beyeniyorum şarkılarını
    okardar güzzlesinki

BİR YORUM YAZ